به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در پیشران های توسعه استان تهران برخی از شهرستان ها (شهریار، ملارد، پاکدشت، ورامین و پیشوا ) در تولید قارچ و محصولات کشاورزی باید به قطب تولید این محصول در کشور تبدیل شوند.
بعنوان نمونه تولید قارچ در استان تهران همیشه با سایر استان ها در رقابت بوده است و امسال ۳۹ هزار و ۶۵۰ تن قارچ که ۲۹ درصد قارچ خوراکی کشور در استان تهران تولید شد که در کل باید گفت ۲۹ درصد قارچ تولیدی کشور در این استان تولید می شود.
این در حالی است که ۱۰۵ واحد پرورش قارچ در استان تهران فعال است و شهرستان های ملارد و شهریار بیشترین واحدهای تولیدی این محصول را به خود اختصاص داده اند.
همچنین بیش از ۱۰ درصد واحدهای پرورش قارچ در کنار تولید، صنایع تبدیلی و تکمیلی جانبی هم دارند و ۵ واحد تولید کمپوست قارچ در استان تهران فعال است.
بر اساس این گزارش سال گذشته میزان تولید قارچ در استان تهران حدود ۳۶ هزار تن بود که این میزان امسال به ۴۰ هزار تن رسید.