انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
رییس جمهور در چهارمین بخش از سفر به شهرستان های استان تهران، ۲۳ اسفندماه به شهرستان های ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت رفت.
سفر رییس جمهور به شهرستان های جنوب شرق استان تهران
پزشکیان پس از بازدید و‌ دیدارهای مختلف در شهرستان های ورامین، پیشوا، قرچک به شهرستان پاکدشت رفت و در نشست با مدیران جنوب شرق استان تهران حضور یافت.
رییس جمهور با اشاره به اینکه توسعه و رشد، یک منطق علمی دارد و نباید با چشم بسته عمل کرد، افزود: باید بین مصارف و منابع تناسب ایجاد کرد، این قدم نخست مدیریت است.
وی گفت: امروز مشکل اصلی ما، ناترازی در انرژی است و علت ناترازی موجود این است که خارج از تعرفه و منطق علمی مصرف می‌کنیم؛ اروپایی که پول دارد به اندازه ما مصرف انرژی ندارد.
وی یادآور شد: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است؛ باید یاد بگیریم که در حد رفع نیازها مصرف داشته باشیم و اگر درست مصرف کنیم؛ ذخایر موجود در جایی مصرف می‌شود که نیاز کشور است.
در ابتدای این نشست، استاندار تهران کمبود منابع آب، فرونشست زمین تا ۳۶ سانتی‌متر در برخی مناطق، کمبود سرانه‌های درمانی و معضل مهاجرپذیری را به عنوان مشکلات اصلی جنوب شرق استان تهران بیان کرد.
معتمدیان با اشاره به بازدیدهای انجام‌شده از گلخانه‌ها، صنایع دستی و دیدار با خانواده‌های شهدا، افزود:  جنوب شرق تهران با بیش از یک میلیون و صد هزار نفر جمعیت، ۱۲۸۰۰ واحد تولیدی صنعتی و معدنی و ۲۸ هزار واحد توزیع صنفی و خدماتی، یکی از قطب‌های مهم اقتصادی کشور است.
وی با بیان مزیت‌های نسبی منطقه، گفت: اقتصاد این منطقه بر پایه کشاورزی، به‌ویژه کشت‌های گلخانه‌ای، سیفی جات و پسته استوار است. شهرستان پاکدشت نیز به عنوان قطب تولید گل‌های شاخه‌بریده و تزئینی، محصولات خود را به ۲۹ کشور جهان صادر می‌کند. همچنین، ۸۵ معدن فعال و صنایع دستی مانند سفال، از دیگر ظرفیت‌های این منطقه است.
https://thmporg.ir/vdcj.ieafuqevisfzu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما