به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران بر اساس اجرای اسناد توسعه ای استان تهران جهادکشاورزی در برنامه های خود اصلاح الگوی کشت را در دستور کار داشت که انتخاب کشاورز و دامدار پیشرو و به منظور اجرای طرح اصلاح الگوی تولید و مصرف علوفه در روزهای پایانی سال 98 در دستور کار جهادکشاورزی تهران قرارگرفت.
این در حالی است که بیشترین میزان خوراک دام را علوفه ذرت و یونجه تشکیل می دهد که جزو محصولات پر آب بر به شمار می آیند. اهمین این موضوع به حدی بود که طرح اصلاح الگوی تولید و مصرف علوفه از سوی وزارت جهاد کشاورزی مطرح شد که بر این اساس محصولاتی مانند ارزن علوفه ای و سورگوم که مصرف آب کمتری دارند، به عنوان کشت جایگزین شوند.
بر این اساس با تشکیل کمیته هماهنگی تولیدات گیاهی و دامی در این مورد طرح اصلاح الگوی تولید و مصرف علوفه در استان تهران کلید خورد که با هدف آموزش و ترویج کشاورزان و دامداران، مزرعه الگویی کشت علوفه به مساحت 3 هکتار با همکاری یکی از کشاورزان و دامداران پیشرو استان ایجاد می شود.