انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
آخرین وضعیت اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان تهران
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، جلسه بررسی وضعیت پروژه های اقتصاد مقاومتی ویژه دو دستگاه اجرایی میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی در سال 98 به ریاست نعمت اله ترکی، حضور پرهام جانفشان مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع گردشگری استان تهران، شهرام عدالتی معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت، معاون مدیرکل جهاد کشاورزی استان و جمعی از کارشناسان استان تهران برگزار شد.

*ترکی: بهره برداری از 10 پروژه شاخص اقتصاد مقاومتی استان تهران|ضرورت توجه به هتلینگ گردشگری

ترکی در ابتدای این نشست اظهار کرد: از میان پروژه های معرفی شده به ستاد اقتصاد مقاومتی کشور، 26 پروژه که متعلق به وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صنعت،معدن و تجارت، شرکت شهرک‌های صنعتی و میراث فرهنگی و گردشگری است مورد تصویب قرار گرفت. این پروژه ها ویژه توسعه، اشتغال و کارآفرینی است که باید تا پایان سال جاری اجرا شده و مورد بهره برداری قرار بگیرند.

ترکی افزود: در حوزه میراث فرهنگی در سال 98، 7 پروژه مصوب شده است که سه پروژه تبدیل آسیاب آبی رباط کریم به نمایشگاه صنایع دستی، تبدیل روستای کرد امیر شهریار به بازارچه صنایع دستی، تبدیل بازار ایرانی اسلامی شهر اندیشه به بازارچه صنایع دستی تا انتهای سال 98 نهایی میشود.همچنین فاز اول پروژه تبدیل روستای قشلاق جیتو در قرچک به دهکده سفال و سرامیک در دهه فجر 98و  4 پروژه برای تکمیل فازهای بعدی در سال 99 در دستور کار قراردارند.

وی همچنین اضافه کرد: در حوزه جهاد کشاورزی هم 11 پروژه شاخص در بخش های تولیدی،کشاورزی، دامی، باغی و زراعی است که تاکنون 6 پروژه خاتمه یافته و همچنین یک پروژه فاز اول پالایشگاه شیر کاله در دهه فجر افتتاح می شود و  پروژه های افزایش تولید ماهیان آکواریومی، تکثیر و پرورش زالوی طبی بهداشتی، احداث گلخانه مدرن 8 هکتاری فراکشت پارسیان و فازهای بعدی پالایشگاه شیر کاله در حال اجرا می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اهمیت زیرساخت هتلینگ برای توسعه گردشگری در استان، افزود: برای ساخت هتل آپارتمان ها باید برنامه مدونی اندیشیده و ارائه شود. استفاده از نوآوری های جوانان ایرانی، استارتآپ های داخلی به عنوان اصلی ترین برنامه اداره کل میراث فرهنگی و صنایع گردشگری در دستور کار قرار داده شود.

*مدیرکل میراث فرهنگی:

در ادامه این نشست، پرهام جانفشان مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع گردشگری استان تهران با تشریح پروژه های اقتصاد مقاومتی این دستگاه در سال 98، دلایل کندی روند اجرا در پروژه ها را ارائه کرد و گفت: علی رغم وجود مشکلات سرمایه گذاری در کشور، با تلاش های صورت گرفته جذب سرمایه برای تکمیل پروژه ها خوب بوده و براساس هدف گذاری برنامه ها پیش رفتیم.

وی افزود: ما تمام تلاش و برنامه ریزی های مالی و غیر مالی خود را برای اتمام پروژه های اقتصاد مقاومتی تا پایان سال 98 گذاشته ایم.

جانفشان با تشریح 7 پروژه اقتصاد مقاومتی حوزه میراث فرهنگی و صنایع گردشگری، اظهار کرد: 4 پروژه در شهرستان های مختلف استان از جمله رباط کریم، دماوند، قرچک، فیروزکوه و سه پروژه در شهرستان های شهریار برنامه ریزی شده است. ما از هیچ تلاشی برای حفظ بناهای تاریخی و هویت ایرانی اسلامی آن ها دریغ نمی کنیم.

*نماینده جهاد کشاورزی استان تهران: مشکل تامین ارز و عدم هماهنگی وجود دارد

در ادامه معاون رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران مصوبات مربوط به این سازمان را تشریح کرد و گفت: 6 پروژه خاص اقتصاد مقاومتی حوزه جهاد کشاورزی شامل تولید ذرت علوفه ای، نشاء گل، تولید زیتون روغنی(کم آب بر)، تولید گل شاخه بریده رز هیدروپونیک، بره زایی خارج از فصل و تولید ترکیب ژنتیکی گوسفند پربازده به اتمام رسیده است.

وی افزود: 5 پروژه دیگر از جمله تولید زیتون روغنی کم آب بر، تولید ماهیان آکواریومی، پروژه افزایش بهره ژنتیکی با پرورش گاوهای دو منظوره سیمنتال، پرورش و تکثیر زالوی طبی بهداشتی و پروژه پالایشگاه شیر به دلیل عدم همکاری بانک ها در پرداخت کامل اعتبارات، نبود تسهیلات ارزان قیمت و  درخواست تسهیلات سرمایه در گردش به اتمام نرسیده است.

به گفته وی، عدم هماهنگی میان سازمان های مرتبط و نبود منابع ارزی برای پروژه ها مانع اجرای کار شده است.

*ترکی: اولویت اجرا با پروژه های بالای 60 درصد پیشرفت واقعی است

در ادامه ترکی اظهار کرد: برای این پروژه ها باید جدول زمان بندی تعیین شود و پروژه هایی که مشکلات اقتصادی و نا هماهنگی بین دستگاه ها مانع پایان کار آن ها شده در اولویت قرار گیرند که این مشکل را با کمک بودجه های استانی و تسهیلات بانکی حل می کنیم.

وی با بیان اینکه اولویت ما اتمام پروژه های بالای 60 درصد پیشرفت واقعی است، بیان کرد: موضوع مستند سازی و اطلاع رسانی دقیق برای جذب سرمایه گذاران باید در دستور کار دستگاه های اجرایی بویژه اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان قرار گیرد، اطلاع رسانی باید در راستای نیازسنجی جامعه و نیازسازی برای صاحبان سرمایه با هدف رفتن به سوی سرمایه گذاری در بخش میراث فرهنگی و گردشگری باشد.

*ترکی: تمام دستگاه ها برای جذب سرمایه گذار تلاش کنند

ترکی در پایان تاکید کرد: دستگاه های همچون میراث فرهنگی و صنایع دستی باید تمام توان خود را در راستای فرهنگ سازی برای جذب سرمایه قرار دهند. استفاده از ظرفیت فضای مجازی، استارتآپ های داخلی، بهره مندی از ظرفیت سفیران خارجی در این مسیر کمک کننده است. سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم با تمام توان از طرح های نوین و برنامه های نو استارتاپی حمایت مالی خواهد کرد.

براساس این گزارش، در ادامه نشست، پروژه های جدید دستگاه های جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی و صنایع گردشگری در سال 99 ارائه شد.

انتهای پیام./

https://thmporg.ir/vdcd.x0x2yt0nna26y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما