به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، محمد امامی امین در پنجاه و هشتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار کرد: مشکلاتی در حوزه بانکهای استان وجود دارد، عملا در برخی موارد مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی یا کارگروه رفع موانع تولید در بدنه اجرایی چندان مورد توجه بانک ها قرار نمیگیرد.
وی افزود: روسای بانک ها با مصوبات مهم دستگاه های اجرایی که برای اختصاص تسهیلات به بانک ها ارسال می شود همچون مصوبات عادی برخورد می کنند، نماینده بانک مرکزی قول مساعد داده تا این موضوع را به صورت جدی از بانک های استان پیگیری کند.
امامی امین با اشاره به ضرورت رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در استان تهران گفت: بسیاری از صنایع درخواست افزایش خطوط تولید و ظرفیت را دارند اما موانعی از جمله ماده ۱۱ قانون هوای پاک، ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر، مالیات بر ارزش افزوده، قوانین بانک ها و تامین اجتماعی بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی قرار گرفته که باید به طور کلی بررسی و راهکارهایی برای آنها در نظر گرفته شود.
وی در ادامه پس از صحبت های مدیرعامل یکی از واحدهای دامپروری در رابطه با قیمت گوشت قرمز، گفت: قیمت گوشت دام زنده 23 هزارو 500 تا 24 هزار تومان است که بر اساس نظر کارشناسان از لاشه دام سنگین 50 درصد گوشت استخراج میشود که با این احتساب قیمت تمام شده باید 47 یا 48 هزار تومان باشد و با نرخ 62 یا 63 هزار تومان به دست مصرف کننده برسد در حالیکه به دلیل حاشیه سود غیرمتعارف دلالان قیمت گوشت بیشتر از این مبلغ است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با شاره به اینکه واسطهها و دلالان از کشتارگاههای دام تا رسیدن گوشت به سفره مردم حاشیه سود زیادی دریافت میکنند، گفت: این امر باعث ایجاد حباب در بازار گوشت قرمز شده است و ما به دنبال این هستیم تا با مشارکت تولیدکنندگان، تعاونی روستایی، جهاد کشاورزی و فرمانداران استان تهران دام سنگین به صورت مستقیم در سطح استان عرضه شود.
امامی امین افزود: بیش از 20 هزار راس دام سنگین آماده ذبح در استان تهران وجود دارد اما به دلیل اشباع شدن بازار تاکنون ذبح نشده اند، با مدیریت این موضوع تلاش میکنیم حاشیه سود برای واسطه ها کم و سود بیشتری نصیب تولیدکنندهها شود و مصرف کنندهها نیز بتوانند با قیمت مناسب گوشت را خریداری کنند.