نشست آموزشی و توجیهی ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان تهران، 12 اردیبهشت با حضور «علی شیرین» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برگزار شد.
«علی شیرین» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در جلسه آموزشی توجیهی ارزیابی عملکرد که با حضور 70 نفر از مسئولین و کارشناسان ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان تشکیل شد، الزامات قانونی فرایند ارزیابی عملکرد در سطح ملی و استانی را بیان نمود.
وی در ادامه بر تغییرات شاخص های عمومی در سال 1401 نسبت به سالهای گذشته مبتنی بر سیاست نتیجه محوری در دولت و اهمیت بالای ارتقای رضایتمندی مردم در دریافت خدمات از دولت تاکید نمود و توجه مدیران دستگاه های اجرایی استان را به منظور برنامه ریزی سال 1402، به سند تحول دولت مردمی جلب کرد.
وی همچنین عنوان کرد: نظام مدیریت عملکرد استان، مشتمل بر شبکه ای از خط مشی ها (شامل مواد 81،82 و 83 قانون مدیریت خدمات کشوری)، محورها و شاخصهای ارزیابی، ارزیابان درون سازمانی و برون سازمانی میباشد. انتظار این است عناصر این شبکه، در راستای هم بوده و یکپارچگی آن باعث شود خروجی این نظام، برای بهبود عملکرد دستگاههای اجرایی به کار گرفته شود.
سپس وی بر مطالعه دقیق شیوهنامهها، رعایت چارچوب در ارائه عملکرد بر مبنای واقعیات و رعایت زمانبندی اعلام شده به عنوان اقدامات مهم در فرایند ارزیابی عملکرد تاکید نمود.
در ادامه، «سعید یگانه» معاون امور مدیریت عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور به ارائه نحوه مستندسازی اقدامات عملکردی در شاخص های عمومی و اختصاصی و تشریح جزئیات شیوه نامه شاخصهای عمومی سطح استانی پرداخت.
وی بر عدم نیاز به ارائه مستندات در شاخص هایی که به صورت میدانی و یا در بستر سامانه همچون سامانه اقامه نماز و یا سامانه ملی خدمات دولت صورت می گیرند، تاکید کرد.
وی افزود: مستندات ارزیابی در ابتدا، در بستر سامانه جامع مدیریت عملکرد (تسما) دستگاه های ملی بارگذاری می گردد و سپس جهت بررسی و ارزیابی توسط کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها به سامانه سازمان مذکور منتقل میگردد.
در پایان، ضمن بیان نحوهی بهرهبرداری از قسمت های مختلف سامانه تسما توسط کارشناسان دستگاه های اجرایی، به سوالات مطروحه شرکت کنندگان در دوره، پاسخ داده شد.