به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران براساس اجرای اسناد توسعه ای تهران باتوجه به اینکه استان تهران بازار 20 درصدی مصرف گوشت کشور را دارد، درجهت خوداتکایی در تولید محصولات اساسی، تولید 33هزار و 770تن گوشت قرمز درسال98 برای این استان هدف گذاری شده است.
همچنین با هدف افزایش ضریب خوداتکایی این محصولات در استان تهران، 66500تن گوشت مرغ و 32910تن گوشت قرمز سال درسال گذشته در استان تولید شده است.
بر اساس این گزارش 171هزار و 400تن تخم مرغ و بیش از هزارتن عسل در استان تهران در سال گذشته تولید شده است و پیش بینی می شود امسال حدود یک میلیون و 500هزارتن محصولات دامی اعم از شیر و گوشت و تخم مرغ در استان تهران تولید شود.