به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران جزئیات طرح فرآوری، بسته بندی و عرضه مستقیم سبزی و صیفی استان تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی از سوی رئیس سازمان تعاون روستایی استان تهران ارائه شد.
*طرح فرآوری، بسته بندی و عرضه مستقیم سبزی و صیفی
مجری طرح: شرکت تعاونی کشاورزی سبزی کاران شهرستان ری
مالکیت محل اجرای طرح: شرکت تعاونی کشاورزی سبزی کاران
محل اجرای طرح: خیابان شهید رجایی، خیابان صنعت، جنب اتوبان امام علی (ع)
مساحت محل اجرای طرح: 35/000 متر مربع
سطح زیر کشت سبزی و صیفی: 3500 هکتار
برآورد میزان تولید سالانه: 175/000 تن
*مزایای طرح
1) اجرایی نمودن زنجیره ی تولید، تأمین و توزیع محصولات کشاورزی در بازار مصرف (کلانشهر تهران)
2) حمایت از تولیدکنندگان سبزی و صیفی شهرستان ری و تأمین و توزیع مایحتاج مصرف کنندگان
3) ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی
4) ایجاد امنیت شغلی برای تولیدکنندگان بخش
5) نظارت بر تولید و عرضه محصول سالم با ایجاد آزمایشگاه تخصصی
6) امکان عرضه مستقیم محصولات ارگانیک و سالم
7) کاهش ضایعات محصولات
8) اشتغالزایی (150 نفر مستقیم و 10/000 نفر غیر مستقیم)
**محصولات قابل عرضه واحد بسته بندی و فرآوری (تولید سالانه)
سبزیجات خام فرآوری شده: 14/700 تن
سبزیجات خشک: 3150 تن
سبزیجات سرخ شده: 1050 تن
عرقیات گیاهی: 2700 تن
**اعتبارات مورد نیاز
اعتبار مورد نیاز 300 میلیارد ریال