به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، «انوشیروان محسنی بندپی» عصر امروز در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اینکه نظام اداری باید پویا، خلاق و پاسخگو باشد، اظهار کرد: شرایط بالندگی و پویایی اعضای شاغل در هر دستگاه باید فراهم شود و اقدامات اثربخش و نتیجهبخش باشد تا اعتماد عمومی و به تبع آن سرمایه اجتماعی تقویت شود.
وی همچنین بیان کرد: چابک بودن یعنی اینکه کار مردم به صورت علمی و تخصصی پیش برود و رضایتمندی مشتریان فراهم شود و در سال رونق تولید رفع بخش عمده مشکلات به دست دستگاههای دولتی است که باید در این زمینه فعالتر عمل کنیم.
استاندار تهران با تأکید بر نهاینه کردن راهبرد مقام معظم رهبری در عمل افزود: در زمینه فرهنگ خودکنترلی، امانتداری و زیست ساده باید بپذیریم که همه آحاد کشور دچار ضعفهایی هستیم.
محسنی بندپی در ادامه با اشاره به افزایش گرمای هوا در روزهای آینده عنوان کرد: در تابستان امسال قطعاً با کمبود برق روبه رو میشویم، در حال حاضر 4 هزار و 500 مگاوات برق در استان مصرف میشود که 40 درصد آن به دستگاههای اجرایی و وسایل سرمایشی برمیگردد که این میزان در کل کشور حدود 60 درصد میباشد، از اینرو با بهرهگیری از فرهنگ صرفهجویی باید مانع از قطعی برق در تابستان امسال شد.
وی همچنین گفت: بسیاری از شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی آماده ایجاد اشتغال هستند ولی به دلیل مشکل انرژی با موانعی روبهرو میشوند که باید در این زمینه نیز چارهاندیشی کرد.
استاندار تهران با اشاره به لزوم ایجاد انگیزه در میان نیروها اظهار داشت: بهتر است میزان حقوق دستگاههای دولتی برطبق قانون اعلام شود تا مشخص شود به چه دلیل حقوق مسئولان استانی با وزارتخانه متفاوت است، در حالی که در کنار ستاد، نیروهای صف نیز نیاز به انگیزه، حمایت و مشوق دارند.
محسنی بندپی با اشاره به لزوم اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی تأکید کرد: بودجه تملک دارایی استان 250 میلیارد تومان است و سالانه نزدیک به 1000 میلیارد تومان برای روستاهایی که دهیاری دارند یا فاقد دهیاری هستند اختصاص پیدا میکند که این بودجه باید به سمت پروژههای اثربخش سوق پیدا کند.
وی در پایان با اشاره به تخصیص اعتبارات به پروژههای روستاهایی استان خاطرنشان کرد: در شهرستان پاکدشت 23 روستای دارای دهیاری و 21 روستای فاقد دهیاری وجود دارد که 25 میلیارد تومان برای روستاهای فاقد دهیاری اختصاص پیدا کرده است، همچنین در شهرستان ملارد 27 روستای دارای دهیاری و 22 روستای فاقد دهیاری وجود دارد که 49 میلیارد تومان برای روستاهای دارای دهیاری و 11 میلیارد و 400 میلیون تومان برای روستاهای فاقد دهیاری اختصاص پیدا کرده که باید در این زمینهها اقدامات اثربخشی صورت پذیرد.