به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران بر اساس اجرای اسناد توسعه استان یک میلیون راس دام سبک در استان تهران داریم و تولید گوشت قرمز دام سبک در استان تهران به حدود 5.5 هزار تن در سال میرسد که 17 درصد از کل تولید گوشت قرمز استان را پوشش میدهد.
بر اساس این گزارش سالانه بیش از 9 هزار تن شیر از دامهای سبک استان تولید میشود که این رقم کمتر از یک درصد از کل شیر تولیدی استان تهران است.
از آنجایی که بخش قابل توجهی از تولید گوشت قرمز کشور توسط جمعیت دام سبک صورت میگیرد، بنابراین برنامهریزی برای اصلاح نژاد و ساماندهی این گروه از واحدهای دامی، در دستور کار قرار گرفته است.
این در حالی است که طبق قانون افزایش بهرهوری کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است طی 10 سال، سالانه معادل سه میلیون واحد دامی از جمعیت متکی به مراتع کاهش و متقابلا معادل 3.1 میلیون واحد دامی جهت پرورش درخارج از مراتع ظرفیتسازی کند و تمرکز موضوع قانون، بر جمعیت گوسفند و بز معطوف شده است.