نشست آموزشی توجیهی ارزیابی عملکرد که با حضور 120 نفر از مسئولین و کارشناسان ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان، پانزدهم اسفند ماه (به صورت حضوری و غیرحضوری) تشکیل شد.
«علی شیرین» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران ضمن تشریح الزامات قانونی فرایند ارزیابی عملکرد در سطح استانی، بر تغییرات شاخصهای عمومی در سال 1402 نسبت به سالهای گذشته مبنی بر اهمیت بالای ارتقای رضایتمندی مردم در دریافت خدمات دولت و ارتقای بهرهوری تاکید کرد.
وی به تغییر سامانه ارزیابی عملکرد در سال جدید (سامانه معین به عنوان یکی از زیرسامانه های سینا) اشاره کرد و از رابطین دستگاه ها خواست تا ضمن مطالعه دقیق شیوهنامهها، چارچوب ارائه عملکرد بر مبنای واقعیات را رعایت نمایند.
وی رعایت زمانبندی اعلام شده به عنوان یکی از اقدامات مهم در فرایند ارزیابی عملکرد را مهم و ضروری برشمرد.
سپس، «احمدی» رئیس گروه ارزیابی عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور به ارائه نحوه مستندسازی اقدامات عملکردی در شاخصهای عمومی و اختصاصی و تشریح جزئیات شیوهنامه شاخصهای عمومی سطح استانی پرداخت.
وی بر عدم نیاز به ارائه مستندات در شاخصهایی که به صورت میدانی و یا در بستر سامانه همچون سامانه اقامه نماز و یا سامانه ملی خدمات دولت صورت می گیرند، تاکید کرد.
وی افزود: مستندات ارزیابی در ابتدا در بستر سامانه معین دستگاههای ملی بارگذاری میگردد و سپس جهت بررسی و ارزیابی توسط کارشناسان سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها به سامانه سازمان مذکور منتقل میگردد.
در ادامه برخی از ارزیابان سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و همچنین برخی از کارشناسان سایر دستگاه های اجرایی همکار در ارزیابی به ارائه توضیحاتی درخصوص شاخصهایی که متولی ارزیابی آنها در سطح استان می باشند، پرداختند.