انتخاب زبان
plus
reset
minus
plus
minus
۰
plusresetminus
دستگاه های اجرایی موظف شدند؛ تامین ۲۰ درصدی برق  از انرژی های پاک
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، چهل و سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران صبح امروز یک شنبه به ریاست "محمد حسن مقیمی" استاندار تهران، دبیری "نعمت اله ترکی" رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، مدیران کل دستگاه های اجرایی در محل سالن جلسات استاندار برگزار شد.

این جلسه، سه دستور کار گزارش عملکرد سال 96 و 97 شرکت برق منطقه ای تهران، شرکت توزیع برق تهران بزرگ و شرکت آب و فاضلاب روستایی داشت.

استاندار تهران در این جلسه با اشاره به گزارش مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران اظهار کرد: کمبود منبع تامین انرژی در استان تهران مشکل جدی است و تعداد نيروگاه ها متناسب با ميزان مصرف نيست. اگر روزی استان ها تصمیم بگیرند برق را خودشان تامین و استفاده کنند و دیگر تهران سهمی از نیروگاه های ان ها نداشته باشد حتما شرکت برق با مشکل رو به رو می شود.

*تامین 5 هزار مگاوات برق برای تهران در طول برنامه ششم توسعه

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه و تامین 5 هزار مگاوات برق در طول برنامه 5 ساله افزود: برای تامین این میزان باید سرمایه گذار وارد شود و شما باید آن ها را تشویق کنید. از 5 هزار مگاوات برق باید 2500 مگاوات برق ترکیبی، 1250 مگاوات برق خورشیدی، 1250 مگاوات از طریق نیروگاه های کوچک از سوی بخش خصوصی تامین شود.

استاندار تهران اعلام کرد: اداره اوقاف استان و منابع طبیعی قول تامین زمین برای ساخت نیروگاه را داده اند که باید پیگیری شود تا بخش خصوصی برای سرمایه گذاری اقدام کند.

مقیمی با بیان اینکه در استان تهران کمبود پست های برق داریم، اظهار کرد: پست های جديد با اولويت تامين برق صنايع و محله های با جمعيت بالا ايجاد شود، تعويض شبكه های توزيع برق فرسوده در محله های با بافت فرسوده انجام شود.

*15 ناحیه در تهران در طرح بازآفرینی شهری و اولویت نوسازی شبکه برق قرار گرفت

او ادامه داد: نقاط حادثه خیز در مناطق فرسوده تهران باید توانمند سازی و بازآفرینی شود. شهرداری تهران 15 ناحیه از تهران را در طرح بازآفرینی شهری انتخاب کرده که برق منطقه ای هم باید این نواحی را در اولویت نوسازی شبکه برق قرار دهد.

مقیمی معاونت عمرانی استانداری را تکلیف کرد تا مسئول پیگیری طرح های توسعه شبکه برق از  جمله تامین زمین برای ایجاد کانال انرژی باشد.

او گفت: سازمان صنعت و معدن و تجارت هم باید برای تامین مس و صنایع آلومینیوم و شهرداری ها و دهیاری ها برای اجرای طرح همکاری کنند.

*دهیاران و شهرداران برای تامین برق همکاری کنند

استاندار تهران در ادامه به ضرورت همکاری شهرداران ودهیاران استان تهران در اجرای طرح های توسعه ای شبکه برق اشاره و تاکید کرد: در حال حاضر برق تهران در شرایط مطلوب نیست، توزیع برق با حداکثر ظرفیت کار می کند. شهرداری ها فکر نکنند که اگر در برق سرمایه گذاری نکنند شهر را اداره کرده اند.

مقیمی با ابراز نگرانی از عملکرد برخی مدیران گفت: نگرانی من از تامین اعتبار نیست، نگران تصمیم نگرفتن برخی مدیران هستم برای پروژه های خود از سازمان برنامه کمک بگیرید، موضوع برق همانند آب حیاتی است.

وی اظهار کرد: شرکت شهرک های صنعتی و شرکت برق استان تهران باید برای تامین برق شهرک های صنعتی و جلوگیری از آسیب به برق شهری پروتکل امضا کنند.

*خلاصه ای از گزارش عملکرد آب و فاضلاب روستایی در سال 96

براساس گزارش شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تهران، از 16 شهرستان، 412 روستا با جمعیت بیش از 800 هزار نفر تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی است که پر جمعیت ترین آن ها در تهران است.

شرکت آب و فاضلاب روستایی 150 هزار انشعاب آب، بیش از 2 هزار شبکه روستایی و بیش از هزار کیلومتر خط انتقال دارد.

براساس اعلام این شرکت در سال 93، 45 درصد از آب تولید شده هدر رفت داشت و به دست مشتری نمی رسید. این میزان هم اکنون به عدد 38 درصد رسیده و در انتهای برنامه ششم به 30 درصد می رسد.

در سال 96، تکمیل 35 مجتمع آبرسانی و ایجاد 22 حلقه چاه از تکلیف 26 حلقه چاه محقق شده است.

تصفیه خانه های امامزداه داود، نیکنام ده، سعد آباد برای اولین بار در کشور به شکل دانش بنیان mbbr انجام شده 90 درصد پیشرفت داشته و در حال تکمیل است.

آزمایشگاه فیزیک و شیمیایی و سیار 9 مورد در سطح استان تهران وجود دارد و برای اولین بار از روش نانوفیلتراسیون در کیفیت آب استفاده کردیم.

هوشمندسازی چاه ها، استفاده از کنتور هوشمند،قبض آنلاین، تامین برق اضطراری مجتمع های آبرسانی از طریق ژنراتورهای خریداری شده، استفاده از سیستم شهاب برای مشاهده صورت وضعیت، استفاده از تجهیزات ساخت داخل در انتقال آب، از جمله اقدامات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تهران در سال 96 است.

براساس این گزارش استان تهران تنها استانی است که آبرسانی با تانکر ندارد.

*دهیاران به عنوان سرمایه گذار وارد توسعه و آبادانی روستا می شوند

در ادامه مدیرکل روستایی استان تهران پیشنهاد کرد تا اعتبار ارزش افزوده مربوط به دهیاران تنها در حوزه روستایی و بیشتر عمرانی هزینه شود. وی اعلام آمادگی کرد تا دهیاران تحت عنوان سرمایه گذار و اداره کل آب و فاضلاب روستایی هم به عنوان ناظر وارد شده و به مرور این سرمایه را به دهیاری بازگردانند. 

در پایان جلسه استاندار تهران گفت: شرکت برق استان تهران باید با همه دستگاه های اجرایی تفاهم نامه ای امضا کند تا براساس آن دستگاه های اجرایی، وزارتخانه ها، دستگاه قضایی و .. مکلف شوند تا هر سال 10 درصد و هر سال 10 درصد نسبت به سال گذشته در مصرف برق ادارات خود صرفه جویی کنند. 

مقیمی اعلام کرد: براساس مصوبه هیات وزیران دستگاه های اجرایی باید 20 درصد برق مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر و پاک تامین کنند، این موضوع باید با همت شرکت برق استان تهران و تامین اعتبار سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اجرای بخش خصوصی و نظارت استانداری انجام شود و اگر نیار به تفاهم نامه باشد اقدام کنید. اولویت بندی دستگاه ها از سوی شرکت برق استان انجام گیرد.

با نظر استاندار تهران، صرفه جویی 10 درصدی برق و تامین 20 درصدی برق مصرفی از انرژی تجدیدپذیر به رای گذاشته شد و به عنوان مصوبات جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی قرار گرفت.

انتهای پیام./

https://thmporg.ir/vdcj.hevfuqe8msfzu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما