بیمارستان حضرت مهدی(عج) به عنوان بزرگترین پروژه نظام سلامت پس از انقلاب اسلامی با حضور رئیس جمهور به صورت رسمی افتتاح شد.
افتتاح رسمی بیمارستان حضرت مهدی(عج) با حضور رییس جمهور
17 اسفند 1401 ساعت 11:41
بیمارستان حضرت مهدی(عج) به عنوان بزرگترین پروژه نظام سلامت پس از انقلاب اسلامی با حضور رئیس جمهور به صورت رسمی افتتاح شد.
رئیس جمهور پس از افتتاح این بیمارستان در سخنانی فرارسیدن نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان(عج) را تبریک گفت و با اشاره به اینکه این مرکز درمانی برای خدمت به مردم افتتاح شده است، از همه دست اندرکاران ساخت آن از دولت های گذشته و نیز خیرانی که در این پروژه نقش داشتند، طراحان، مهندسان، شرکت های پیمانکاری، ناظران و کارگران، وزرای سابق و اسبق بهداشت و وزیر کنونی بهداشت تشکر کرد که کمک کردند یک مرکز درمانی آبرومند و مجهز افتتاح شود.
رئیس جمهور برنامه دولت سیزدهم را تکمیل و به سامان رساندن کارها و پروژه های نیمه تمامی دانست که سالها بر زمین مانده اند و در این باره توضیح داد: همه این کارها در کارنامه و به نام نظام جمهوری اسلامی ایران و در راستای خدمت به مردم عزیز ایران نزد خدا ثبت می شود.همزمان با نیمه شعبان، سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج)، بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، به عنوان بزرگترین پروژه نظام سلامت، در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی، با حضور سید ابراهیم رئیسی، به شکل رسمی افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی، در راستای ارائه خدمات در تراز استانداردهای جهانی با مجموعهای منحصر به فرد از نظر تعداد تخت ویژه و اتاق عمل در یک بیمارستان، شامل ۵۲۱ تخت بستری عادی، ۲۰۴ تخت بستری ویژه، ۲۷ تخت پست آنژیو، ۱۰۲ تخت بستری حاد و اورژانس، ۳۰ تخت بستری روزانه جراحی سرپایی و ۴۲ تخت اتاق عمل و تجهیزات بهروز، در ۱۸ طبقه و با متراژ ۱۰۸ هزار و ۱۵۷ متر مربع با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
بیمارستان حضرت مهدی (عج)، ۳۸۰ عضو هیأت علمی دارد که تعدد و تنوع رشتههای آنها در بین بیمارستانهای کشور و منطقه بینظیر بوده و دشوارترین و مهمترین اعمال جراحی، از قبیل پیوند کبد و جراحی قاعده جمجمه در این بیمارستان به واسطه تجهیزات پیشرفته و پزشکان نخبه و دانشمند قابل انجام است.
همچنین این بیمارستان با ۲۰۴ تخت بستری ویژه، بیشترین تعداد تخت ICU و CCU را در بین بیمارستانهای کشور دارد و در آن، خدمات پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، مرکز تصویربرداری و پزشکی هستهای به بیماران ارائه خواهد شد.
بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با ۱۸ طبقه در ۱۰۸ هزار و ۱۵۷ متر مربع احداث شده که به دلیل سرانه فضای فیزیکی مناسب برای هر تخت، بیماران در فضایی باز و مناسب تحت درمان قرار میگیرند. هر طبقه بستری در این بیمارستان، شامل سه بال و هر بال دارای ۲۹ تخت بستری است.
اولین عمل جراحی در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ در بیمارستان حضرت مهدی (عج) انجام شده و ۱۵ اتاق عمل به صورت کامل آماده بهرهبرداری است و در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ تمامی ۳۸ اتاق عمل این بیمارستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
عملیات احداث بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، پروژهای منحصر به فرد در تراز استانداردهای جهانی و اوج مشارکت خیران، دولت و بخش خصوصی محسوب میشود.
افتتاح این بیمارستان همچنین میتواند باعث رونق بیش از پیش گردشگری سلامت کشور شود.
کد مطلب: 6475