به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، سمیه محرابی با بیان این مطلب گفت:«روند اجرای جشنواره شهید رجایی اکنون به مرحله بررسی مغایرتهای شاخصهای اختصاصی با برشهای استانی رسیده و مغایرتهای مشاهده شده در سامانه جامع مدیریت عملکرد رفع میگردد».
وی افزود:«از اواخر خردادماه دسترسی به مستندات و اطلاعات بارگذاری شده توسط دستگاههای اجرایی استان در سامانه جامع مدیریت عملکرد برای ارزیابان سازمان مدیریت ایجاد میشود و انجام ارزیابی حدود یک ماه طول میکشد و سپس یک هفته زمان اعتراض به دستگاهها داده میشود و پس از 20 روز، انتظار میرود در اواخر مرداد ماه نتایج نهایی اعلام شود».
محرابی ادامه داد:«از آنجا که ارزیابی عملکرد برای دستگاههای استانی باید به تایید دستگاههای ملی آنها نیز برسد، این فرایند در استانها طولانیتر از ارزیابی دستگاههای ملی میشود».
وی با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی استان تهران در پنج محور شاخصهای عمومی سنجیده میشوند، افزود:«اصلاح ساختار سازمانی، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، صیانت از حقوق شهروندی و ارتقا سلامت اداری و نظارت و ارزیابی، پنج محور شاخصهای عمومی هستند و شاخصهای اختصاصی نیز برای هر دستگاه با توجه به اهداف و ماموریتها متفاوت است».
محرابی افزود:«عدم تفویض اختیار به استانها و بعضاً مشاهده مغایرت قوانین و مقررات با اهداف مدیریت سرمایه انسانی نیز از مشکلاتی است که برخی دستگاهها در حوزه شاخصهای عملکردی با آن روبهرو هستند».
محرابی در بیان میزان تاثیرگذاری این جشنواره در عملکرد سازمانها افزود:«برگزاری جشنواره بهطور کلی تاثیر مثبتی در عملکرد سازمانها داشته طوری که برخی دستگاههای برتر سعی دارند، برند برتر بودن خود را حفظ کنند و برخی دستگاههای ضعیف نیز گامهایی برای بهترشدن برداشتهاند».
وی ادامه داد:«با این وجود اما با نقطه مطلوب فاصله داریم و نیازمند الزام قانونی دستگاهها به عملکرد بهتر به ویژه در حوزه شاخصهای عمومی هستیم، چراکه شاخصهای عمومی برای دستگاهها بعضا هزینهبر است و رغبتی به اقدام در این شاخصها نشان نمیدهند و تنها به کسب امتیاز کامل در شاخصهای اختصاصی اکتفا میکنند».
رئیس گروه نوسازی اداری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران خاطرنشانکرد:«پیشنهاد شده تخصیص بودجه به دستگاهها به نتایج ارزیابی عملکرد در جشنواره شهید رجایی منوط شود که در صورت عملیاتی شدن این پیشنهاد، دستگاهها به اصلاح عملکرد ملزم میشوند».
وی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد:«برای رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه عملکرد به دنبال رشد متوازن دستگاهها در ابعاد اختصاصی و عمومی هستیم و برای دستیابی به این مهم، باید هر اقدام دستگاه در جایگاه خودش دیده و سنجیده شود و انتظار میرود دستگاههای نظارتی در تحقق این دیدگاه اهتمام داشته باشند».