نگاه تصمیمگیرندگان را به مسائل استان تهران نزدیک کنیم/ تقویم اجرایی سازمان مدیریت تدوین میشود
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران، مسعود شفیعی در آخرین جلسه شورای معاونین این سازمان در سال 1399، گفت: «همکاران در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در قالب شورای راهبری توسعه مدیریت فعالیتهای مطلوبی در سالجاری داشتند که لازم است ضمن ادامه این روند و برگزاری منظم جلسات این شورا، در راستای تکالیف قانونی در حوزه سامانه پاکنا، ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی، تبادل نیروی انسانی و اقدامات دیگر نیز گامهای بلندی بردارند».
وی ادامه داد: «بخشهایی از شهرداری تهران تمایل خود را برای قرار گرفتن در مجموعه دستگاههای ارزیابیشونده ابراز کردهاند، لازم است دامنه این اقدام گستردهتر شود تا در سال 1400 شاهد پیوستن این سازمانها نیز به جریان ارزیابی عملکرد باشیم».
شفیعی با اشاره به فعالیتهای معاونت آمار و اطلاعات افزود: «ضمن قدردانی از تلاش همکاران تقاضا دارم در تبادلات با مرکز آمار ایران نیازهای آماری و کمبودهای استان تهران بیشتر مورد توجه قرار گرفته و همچنین راهاندازی سامانههای اطلاعات مکانی بهعنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد».
وی خاطرنشان کرد: «متاسفانه برخی نقشههای منتشر شده تقسیمات استانی، مربوط به چندین سال گذشته است که تغییراتی در آن به وجود آمده اما تاکنون بهروزرسانی نشده و از جمله نیازهای برخی شهرستانهای استان است».
تقویم اجرایی سازمان مدیریت تدوین شود
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با تاکید بر ماموریتهای ویژه معاونت برنامه و بودجه و قدردانی از اقدامات مطلوب در این حوزه بهویژه جلسات اثربخش ستاد اقتصاد مقاومتی نیز گفت: «در این حوزه نیاز به تدوین تقویم اجرایی مشهود است تا دستگاهها و شهرستانها طبق این تقویم تبادلات خود را با سازمان داشته باشند و نظارت سازمان بر بودجه واریزی نیز طبق این تقویم انجام شود».
وی ادامه داد: «بدین منظور میتوانیم سامانهای نیز بر پایه این تقویم طراحی و راهاندازی کنیم که دو منظوره هم اقدامات معاونت برنامه و بودجه و هم اقدامات نظام فنی و اجرایی را دربرگیرد».
شفیعی در زمینه مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری نیز گفت: «در سالجاری آموزشها برپایه فضای مجازی برپا شد اما باید مدنظر داشته باشیم که این نوع آموزش نیز مقتضیات خود را دارد و صرفا حضور استاد بر صفحه رایانه نیست بلکه روش، ابزار و تکنولوژی مجازی باید مورد توجه قرار گیرد و فرآیند یادگیری تسهیل شود».
وی ادامه داد: «از موازیکاری در آموزش نیز پرهیز کنیم و از ارائه کلاسهای آموزشی که به موسسات آموزشی واگذار کردیم، خودداری شود».
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در زمینه نظام فنی و اجرایی نیز گفت: «این حوزه بیشترین فشار کاری را در زمان کرونا متحمل شد و باید تمامی بسترها برای عدم نیاز حضوری پیمانکاران فراهم شود از جمله سامانههایی که برای دبیرخانه در دست طراحی است».
وی در حوزه اداری، مالی و پشتیبانی نیز خاطرنشان کرد: «سال آینده ارزیابی عملکرد همکاران مستمر و دسترسی به ارزیابی عملکرد دائمی میشود تا همکاران بتوانند اقدامات و عملکرد خود را مشاهده کنند».
شفیعی با اشاره به نظام جبران خدمت در سال 1400 افزود: «در سال آینده به سمت جبران خدمت بر اساس عملکرد و خروجی هر شخص حرکت میکنیم».
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران ادامه داد: «باید در سازمان متناسب با توقعاتی که در سطح کشور از ما دارند، تلاش بیشتری داشته باشیم تا با قضاوتهای نادرست روبهرو نشویم».
شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دو وظیفه همه معاونان و مدیران سازمان گفت: «نزدیکسازی نگاه تصمیمگیرندگان به مسائل موجود در استان تهران و تامین اعتبار، تخصیص و ابلاغ متناسب با نیازها و سپس ارائه تحلیلها و نگرشهای کارشناسانه به مشکلات موجود در استان تهران برای تصمیم گیرندگان نهایی امری ضروری است».
گفتنی است، در پایان این جلسه با اهدای لوح از تلاش معاونان و مدیران سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در سالجاری قدردانی شد.