به گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران کریم ذوالفقاری در گفتگو با این پایگاه خبری اظهار داشت: بخش کشاورزی استان تهران با حمایت ویژه و خاصی که متولیان این استان بهخصوص سازمان مدیریت و برنامهریزی تهران تاکنون داشته در همه حوزههای مختلف بخش کشاورزی شاهد رشد و نمو چشمگیری بوده ایم و به گونهای پاسخگوی این حمایتها بوده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان تهران افزود: بخش کشاورزی استان فقط در حوزه حفظ کاربری اراضی دارای یک ضعف بزرگ است، که البته باید توجه داشت که این ضعف خاص استان تهران نیست و مساله ای کشوری است؛ با این حال ما سعی کردیم که با آن مقابله کنیم.
او ادامه داد: در همین راستا در سال ۱۳۹۶ حدود ۱۸۰۰ مورد قلع و قمع در استان تهران داشتیم که این رقم در سال ۹۸ به عدد ۸ هزار رسید که این رقم نشانه جدی بودن دستگاه های مختلف در این رابطه است. هدف از کشاورزی مدرن و مکانیزه، یکپارچگی اراضی و استفاده از تکنولوژی های نوین برای کنترل نهاده های کشاورزی آب و خاک است که این امر با اجرای طرح کاداستر قابل تحقق است.
ذوالفقاری در ربطه با روند اجرایی شدن این طرح در سطح استان تهران نیز گفت: در بحث کاداستر اراضی کشاورزی، با عنایت ویژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سراسر استان قرارداد بستهایم؛ یعنی هیچ زمینی در استان تهران الان وجود ندارد که مشاور و متولی انجام آن مشخص نباشد. اما کار بواسطه خورد بودن قطعات و صعبالعبور بودن مناطق در برخی شهرستان ها، کاداستر خیلی سخت است؛ مانند شمیرانات که در حال حاضر هماهنگ کردیم تا از طریق هلیکوپتر در این مناطق نیز کار انجام شود.
او خاطرنشان کرد: از ۱۸۷ هزار هکتار اراضی دایر استان تهران نزدیک به ۹۰ هزار هکتار را در سمانه ثبت بارگزاری کردیم که بخشی از آن در سازمان نقشه برداری در حال بررسی است. من فکر میکنم تا سال ۱۴۰۱ بتوانیم صد در صد این اراضی را کاداستر کنیم. درواقع امسال هم بخش عمدهای از آن را انجام خواهیم داد و به بالای ۹۵ درصد تا ۱۴۰۰ می رسانیم.