کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

در گفتگوی اختصاصی اعلام شد؛

احتمال افزایش دو برابری بودجه عشایر تهران

20 فروردين 1395 ساعت 20:48


سیروس نصیری در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به میزان بودجه اداره کل عشایر استان در سال 94 اظهار داشت: 3 میلیارد و 200 میلیون تومان مجموع اعتبارات تملک دارایی در سال گذشته ابلاغ شد و حدود 750 میلیون تومان هم اعتبار هزینه ای اداره کل بوده که در مجموع 4 میلیارد تومان بودجه داشته ایم.

وی درباره میزان تخصیص این اعتبارات هم گفت: 50 درصد اعتبارات تملک دارایی و 100 درصد اعتبار هزینه ای تخصیص داده شده اما در بخش ماده 180 و حوادث غیرمترقبه هیچ تخصیصی نداشته ایم، همچنین مجموع اعتبارات ملی هم تخصیص پایینی دارد.

مدیرکل امور عشایر استان تهران در ادامه به میزان جمعیت عشایر استان تهران و تولیدات دامی آن ها در سال 94 اشاره کرد و افزود: حدود 3 هزار خانوار عشایر در سطح استان (پراکنده در 10 شهرستان تهران) هستند که 750 هزار راس واحد دامی در اختیار دارند که میزان تولیدات (شیر، گوشت، لبنیات، تولیدات زراعی و باغی و صنایع دستی) این عشایر در سال 94،   62 هزار تن بوده است.

نصیری درباره طرح افزایش تولید گوشت قرمز عشایر در سال 94 گفت: بر اساس این طرح و با استفاده از اعتبار 8.5 میلیارد تومانی تسهیلات صندوق توسعه ملی، 246 طرح پرواربندی ویژه را اجرایی کردیم و 700 تن تولید گوشت قرمز را افزایش دادیم.

 مدیرکل امور عشایر استان تهران به طرح ارتقا شاخص های توسعه انسانی عشایر در سال های  93 و 94 اشاره کرد و گفت: اعتبار 10 میلیارد تومان برای این طرح تعیین تکلیف شد؛ البته تمام این مبلغ مربوط به عملیات اجرایی امور عشایر نیست و دستگاه های اجرایی دیگری از جمله منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، محیط زیست و ... در این حوزه به عشایر کمک می کنند؛ اگر بتوانیم رقم ریالی مصوبه را عملیاتی کنیم، بخش زیادی از مشکلات عشایر رفع می شود.

مدیرکل امور عشایر استان تهران درباره رقم پیشنهادی بودجه سال 95 هم گفت: پروژه های پیشنهادی سال 95 را از ادارات شهرستان ها جمع آوری کردیم، پیشنهاد ما بودجه 8 میلیارد تومانی است که کارشناسی هم شده و باید در کمیته برنامه ریزی از آن دفاع کنیم.

نصیری درباره شروع فصل ییلاق عشایر استان تهران گفت: این فصل از 15 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 شهریور ماه، عشایر در ییلاق حضور دارند؛ پروسه کوچ هم از اواخر اسفند آغاز شد و عشایر استان از مناطق قشلاقی در جنوب استان (شهرستان های ورامین، پاکدشت، ری، ملارد، بخش از عشایر در حوزه های استان های دیگر همچون مرکزی، قم و سمنان) حرکت کرده و اواسط خردادماه وارد مناطق ییلاقی (فیروزکوه، دماوند و ...) می شوند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 153

آدرس مطلب :
https://www.thmporg.ir/news/153/احتمال-افزایش-دو-برابری-بودجه-عشایر-تهران

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران
  https://www.thmporg.ir